HOTEL MIDDELBURG e.o.

HOTELS in MIDDELBURG e.o.

MIDDELBURG

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. In de historische kern van Middelburg, met zijn oude geveltjes, liggen de attracties en bezienswaardigheden op loopafstand rond het winkelhart met zijn warenhuizen en speciaalzaken.
.: lees meer :.

De Middelburgse binnenstad heeft een groot aantal cafés en restaurants waar u een heerlijk avondje uit kunt hebben of waar u op een terrasje kunt genieten van een Zeeuws Vlegelbiertje.
.: sluit venster :.

Voor het reserveren van een hotel in Middelburg en omgeving kunt u hieronder terecht.
On-line reserveren is eenvoudig, verloopt snel, en is uiterst betrouwbaar. U ontvangt direct een bevestiging per e-mail. Vooruitbetaling wordt niet gevraagd, u betaalt pas bij het hotel.
Door de grote afname kunnen wij voor u de laagst mogelijke prijzen bedingen.

HOTELS

hotels reserveren met het Bookings on-line hotel reserverings systeemHotel ArnevilleBW Amadore Hotel ArnevilleBenelux Hotel Classificatie
Gelegen op loopafstand van centrum en station. Mogelijkheid voor sport en ontspanning, cultuur, zon, zee, zand en bossen of gewoon een avondje uit.

hotels reserveren met het Bookings on-line hotel reserverings systeemFletcher Hotel Du CommerceFletcher Hotel Du CommerceBenelux Hotel Classificatie
Gelegen aan de rand van het centrum. Perfecte keuze voor zaken of ontspanning. Het hotel staat bekend om zijn gastvrijheid en zijn restaurant.

hotels reserveren met het Bookings on-line hotel reserverings systeemGolden Tulip Hotel WestduinGT Westduin (Koudekerke)Benelux Hotel Classificatie
Gunstig gelegen aan de voet van de duinen. Gezellige bar, vergaderaccommodatie tot 100 personen, veel ontspanningsmogelijkheden.

hotels reserveren met het Bookings on-line hotel reserverings systeemHotel Restaurant Zeelandiahotel kamer reserveren met BOOKINGSHotel Zeelandia (Oostkapelle)Benelux Hotel Classificatie
Gelegen in het centrum, op 1500 m van bos, zee en strand. De omgeving leent zich uitstekend voor zowel een sportieve- als een strandvakantie.


(adverteren)

Dode link of andere fout ontdekt? Wij zijn u dankbaar voor uw melding.

KIES

[an error occurred while processing this directive] Horeca Netwijzer
 aanmelden
 wijzigen
 adverteren
 contact

 Horeca Select
 login/registreren
 informatie

 Hotelspecials
 Weekend Special
 Steden Specials
 Thema Specials
 Hotels buitenland

 Hotelbonnen
 Hotelbon jaarkaart
 Hotelbon voucher
 Hotelcheque

 Restaurantbonnen
 Alliance Cadeau
 Dinner Cheque
 Nat. Diner Cheque

 Voordeelshop
 Krant op Proef tip
 Aanbiedingen

 Netwijzer Surf Tip
 Toelichting
 Horeca Profnet
 Artiesten Net